Directors of photography

Maciek Ryter

Information

Birth date: 1984

 

Filmography

2021 - Żeby nie było śladów, dir. Jan P. Matuszyński, cameraman (II)

2020 - Król, dir. Jan P. Matuszyński, cameraman

2019 - Moje serce, dir. Damian Kocur, cameraman (II)

2018 - 1983, dir. Agnieszka Holland, Kasia Adamik, cameraman, episode 8

2018 - 1410, dir. Damian Kocur, Operational Cooperation

2017 - Polski Schindler, shoots

2017 - Teatr przy głównej ulicy, dir. Dawid Szurmiej, shoots

2017 - Nic nowego pod słońcem, dir. Damian Kocur, Operational Cooperation

2014, Pani z przedszkola, dir. Marcin Kryształowicz, Assistant of cameraman (II),

2014, Dzień dobry, Kocham Cię, dir. Ryszard Zatorski, Operational Cooperation,

 

Video

Metafen 
Samsung - Live for emotions  
Starazolin 
XXANAXX QTPRORESHQ 
Provident 
TVP Rozrywka 
HEYAH 
BOHO 
Microsoft Strażnik 
Microsoft Studentka 
Orange 
NFB_Castles_Fall 
Jaisli 
Zurich śpiewa 
T-mobile 
Reserved FW2013 - Silent City 
Reserved FW2013 - Rustic Workwear 
Reserved FW2013 - Premium Solider 
Rasmentalism 
Unbreakable - social campaign 
TTV Fall 2014 
Serce i Rozum - Kot 
PCK