Aktorzy

Mateusz Więcławek

Informacje

Rok urodzenia: 1993

 

Filmografia

2017 - Ridge, reż. John Skoog, (Łukasz),

2017 - Dzielni chłopcy, reż. Szymon Waćkowski, (Radek), Teatr TV,

2017 - Cicha noc, reż. Piotr Domalewski, (Jacek)

2017 - Czuwaj, reż. Robert Gliński, (Jacek)

2016 - Prosta historia o morderstwie, reż. Arkadiusz Jakubik (Krystian)

2016 - Konwój, reż. Maciej Żak ("dealer")

2016 - Belfer, reż. Łukasz Palkowski (Jasiek Molenda)

2015 - Czerwony Pająk reż. Marcin Koszałka (Kolega Karola)

2015 - Powrót reż. Nadim Suleiman

2014 - Obietnica reż. Anna Kazejak (Janek Majchert)

2014 - Kamienie na szaniec reż. Robert Gliński(żandarm zabijający "Zośkę")

2013 - Prawo Agaty reż. Maciej Migas, Aleks 2013 - Kamienie na szaniec reż. Robert Gliński, (Żandarm)

2013 - Głęboka Woda reż. Kasia Adamik, Olga Chajdas, (Kuba Nowicki)