Tomasz Naumiuk

Informacje

Rok urodzenia: 1981

 

Wykształcenie

2008 - PWSFTiTv w Łodzi

 

Nagrody

2015 - Jantar za zdjęcia do "Disco Polo" (Koszaliński Festiwal Debiutów Filmowych "Młodzi i Film")

2012- Jantar za zdjęcia do BYĆ JAK KAZIMIERZ DEYNA Koszalin (Koszaliński Festiwal Debiutów Filmowych "Młodzi i Film"

 

Filmografia

2017 - Diagnoza, reż. Xawery Żuławski,

2017 - 53 Wojny, reż. Ewa Bukowska, film w produkcji

2017 - Nina, reż. Olga Chajdas,

2016 – Amok, Reż. Kasia Adamik,

2015 – Pokot, reż. Agnieszka Holland, II ekipa,

2015 - Krew z Krwi II seria, serial tv, reż. Jan Komasa

2014 - Disco Polo, film fab. reż. Maciej Bochniak

2014 - THE PASSING BELLS, serial dla BBC

2013- TO NIE KONIEC ŚWIATA, serial tv, reż.Ł.Jaworski

2012- KREW Z KRWI, serial tv, reż. Xawery Żuławski,
2011 - SĘP, film fab. II ekipa- zdjęcia,
2011 - UKŁAD WARSZAWSKI , serial tv, reż. Kasia Adamik, Zdjęcia,
2010 - BYĆ JAK DEYNA, film fab. (reż. Anna Wieczur-Bluszcz) - Zdjęcia
2010 - ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA, film fab. (reż. Krzysztof Lang)- Zdjecia
2010 - DWA ŚWIATY, ZAŚWIATY (reż. Ryszard Brylski) - Operator kamery II,
2009 - ZERO (reż.Paweł Borowski)-Operator kamery,
2009 - SIOSTRY (reż.Wojtek Nowak)-Zdjęcia,
2009 - 39 I PÓŁ (reż.Mitja Okorn, Łukaz Jaworski)-Zdjęcia,
2009 - ENEN (reż. Feliks Falk)-Operator kamery,
2008 - WITHIN THE WHIRLWIND (reż.Marleen Gorris)-Operator kamery,
2008 - MAŁA WIELKA MIŁOŚĆ (reż.Łukasz Karwowski)(serial tv)-Operator kamery,
2008 - MAŁA WIELKA MIŁOŚĆ (reż.Łukasz Karwowski)-Operator kamery,
2008 - MAGICZNE DRZEWO (reż. Andrzej Maleszka)-Czołówka (zdjęcia),
2008-2009 - 39 I PÓŁ (reż.Mitja Okorn, Łukasz Jaworski)-Zdjęcia
2007 - PRAWO MIASTA (reż.Krzysztof Lang)-Zdjęcia (odcinki: 14-),
2007 - HANIA (reż.Janusz Kamiński)-Operator kamery (II ekipa),
2006 - STATYŚCI (reż.Michał Kwieciński)-Fotosy,
2006 - PALIMPSEST (reż.Konrad Niewolski)-Promocja filmu ("Making of"), Fotosy,
2006 - JASNE BŁĘKITNE OKNA (reż.Bogusław Linda)-Fotosy
2005-2006 - WARTO KOCHAĆ-Zdjęcia,
2003-2006 - MAGICZNE DRZEWO (reż.Andrzej Maleszka)(serial tv)-Operator kamery (odcinki: 6),
2003-2008 - FALA ZBRODNI-Zdjęcia, Operator kamery
2002 - EMULSJA (reż.Łukasz Jaworski)-Zdjęcia,
1999-2009 - NA DOBRE I NA ZŁE (reż.Janusz Dymek, Mariusz Malec)-Operator kamery (odcinki: 213-218),


TEATRY TV
2006 - Cztery kawałki tortu (reż.Wojtek Smarzowski, operator kamery
2006 - Więź - (reż.Zbigniew Brzoza), operator kamery
2007 - Stygmatyczka (reż.Wojtek Nowak)

 

Video

Żywiec Zdrój Źródło
Bank Żywności
Visa Oferty Natalia i Tomek
Visa Oferty Julia i Michał
Visa Ofert Ewa i Franek
BGŻ BNP Paribas Kontoaktywator
Żywiec Zdrój
Carrefour
Grześki
Kinder Pinguin
Algida
Lotos
Shameless
The Passing Bells