Eliza Rycembel

Informacje

Rok urodzenia: 1992

umiejętności:

prawo jazdy kat.B, jazda na nartach, snowboard, jazda konna, taniec, wokal, akrobatyka

 

znajomość języków:

- angielski (zaawansowany)

- niemiecki (średnio zaawansowany)

 

Wykształcenie

studentka Akademii Teatralnej im Zelwerowicza w Warszawie 

 

pozostałe:

Autorska Szkoła Musicalowa

SLS zajęcia wokalne z Magdaleną Navarette

Zajęcia baletowe w Studio Taneczno Aktorskim Hanny Kamińskiej

 

Nagrody

2016

"Talent Trójki" w kategorii: Film za "dojrzałość i prawdę w kreacjach aktorskich; za sprawdzenie się w bardzo wymagających rolach; za wyrazistą i ciekawą osobowość ekranową, za to wreszcie, że jest aktorskim odkryciem ostatnich lat"

2014

Wiedeń (Międzynarodowy Festiwal Filmów dla Dzieci i Młodzieży) Nagroda dla najlepszej aktorki za role w filmie "Obietnica"
 

Filmografia

2016 Lost- Das Verschwinden, reż. Hans-Christian Schmid, film w produkcji, rola Alicija

2016 #Wszystko gra, musical, reż. Agnieszka Glińska, rola Zosia

2015 Innocent, reż.Anne Fontain, siostra Teresa,

2014 Carte Blanche, reż. Jacek Lusiński rola Klara

2013 Obietnica, reż. Anna Kazejak rola Lila

 

 

Teatr:

„Aladyn JR“ jako zepół wokalny, Teatr Muzyczny Roma

„Moralność Pani Dulskiej“ jako Hesia, reż. P. Furman,  premiera w Polish Saturday School w Londynie